woensdag 21 februari 2018

WINTERWANDELING BEVERSPOREN


Het gaat vriezen! Mooi moment voor een beverwandeling. Wie gaat er mee met mij op zaterdag 24 februari om 13.30 uur? Een wandeling met burchten, heel veel verse knaagsporen aan bomen en eetplekken van de bever. 
Hopelijk vinden we wissels en ruiken we verse geurmerken. En omdat er misschien een laagje ijs ligt zien we hier en daar een wak of knaaghoutjes op het ijs. 


 

De wandeling duurt 2 รก 2,5 uur en er is ruimte voor al je vragen. Ik heb veel te vertellen over bevers. Als het hard genoeg vriest is de modder hard en kun je de laarzen thuislaten. 
 
De exacte locatie ( ergens in de buurt van Stevensweert) maak ik bekend bij de mensen die zich aanmelden voor deze wandeling. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Vol is vol en ik denk dat 20 personen het maximum is. 
 
Deze wandelingen organiseerde ik de afgelopen 3 jaren bij de Teggerse Plas en de Dilkensplas; nu kies ik een andere locatie.
 
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar 
willydekoning@home.nl.

Deelnamekosten per persoon: vrijwillige bijdrage. Mijn dvd 'Het leven van de Bever/Belevenissen met Bevers' en mijn boek 'Avonden aan de Waterkant' zijn na afloop voor een zacht prijsje te koop.


Met vriendelijke groet, Willy de Koning

Geen opmerkingen:

Een reactie posten