dinsdag 5 januari 2016

BeverwandelingBEVERWANDELING

Wie gaat er mee met mij met de 'Wandeling beversporen' op zaterdag 9 januari 14.00 uur? Een wandeling met burchten, heel veel verse knaagsporen aan bomen, wissels en eetplekken van de bever.
Heb je de film 'Holland, Natuur in de Delta' gezien? Daarin zitten ook enkele filmbeelden die ik maakte. Herinner je je een leuk jong bevertje uit de film? Ik laat je de plek zien waar ik die opname maakte. 

De wandeling duurt ongeveer 2 uur en er is ruimte voor al je vragen. Ik heb veel te vertellen over bevers. Doe laarzen of waterdichte wandelschoenen aan, het kan modderig zijn.
De exacte locatie ( ergens in de buurt van Stevensweert) maak ik bekend bij de mensen die zich aanmelden voor deze wandeling. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Vol is vol en ik denk dat 20 personen het maximum is. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar willydekoning@home.nl.
Deelnamekosten per persoon: vrijwillige bijdrage. Mijn dvd 'Het leven van de Bever/Belevenissen met Bevers' en mijn boek 'Avonden aan de Waterkant' zijn na afloop te koop.

Met vriendelijke groet, Willy de Koning

1 opmerking:

  1. Helaas ben ik verhinderd Willy anders had ik wel weer mee willen gaan.

    BeantwoordenVerwijderen