woensdag 5 april 2017

ZATERDAG 8 APRIL: BEVERWANDELINGWie gaat er mee met mij met de 'Wandeling beversporen' op zaterdag 8 april om 14.00 uur? Een wandeling met burchten, heel veel verse knaagsporen aan bomen, wissels en eetplekken van de bever. Ook vorig jaar organiseerde ik drie keer zo'n wandeling en ging ik op stap met groepjes van 12 a 15 personen. De reacties waren heel positief.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur en er is ruimte voor al je vragen. Ik heb veel te vertellen over bevers.
Doe goede schoenen aan. Laarzen zijn waarschijnlijk niet nodig; het terrein is momenteel droog. De weersvooruitzichten lijken goed. Als het echt slecht weer wordt gaat het niet door.
De exacte locatie (ergens in de buurt van Stevensweert) maak ik bekend bij de mensen die zich aanmelden voor deze wandeling. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Vol is vol en ik denk dat 15 personen het maximum is.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar willydekoning@home.nl.
Deelnamekosten per persoon: vrijwillige bijdrage. Mijn dvd 'Het leven van de Bever/Belevenissen met Bevers' en mijn boek 'Avonden aan de Waterkant' zijn na afloop te koop. Voor iedereen is er een gratis beverfolder.

Op vrijdag 7 april is het Internationale Beverdag, mooie gelegenheid om er dit weekend een wandeling aan vast te knopen!

Met vriendelijke groet, Willy de Koning

Geen opmerkingen:

Een reactie posten