zaterdag 19 maart 2016

Bever bij daglicht
Vanmorgen werd ik in het radioprogramma Limburgs Land van L1 geïnterviewd over bevers. Na afloop ging ik vanuit de studio in Maastricht nog even beversporen zoeken langs de Maas. 

Terwijl ik juist in de uitzending had gezegd dat het nog iets langer licht moet zijn om bevers bij daglicht te kunnen zien, werd mijn bewering afgestraft.
 

Ik zocht op de oever naar geurmerken toen ik ineens iets vanuit mijn ooghoek waarnam. Naast me zwom een bever. Die was laat op om nog iets te eten. Er flitste ook een ijsvogel voorbij, ik vond de burcht en heel veel sporen. Het kon niet op...!

Bijgaand de link voor het beluisteren van het programma

http://www.l1.nl/nieuws/312593-willy-koning-over-succes-van-bever-limburg?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+l1%2

Fnieuws+%28L1%29

2 opmerkingen:

 1. Hallo Willy, eindelijk tijd om jouw blog en die van anderen te lezen na mijn trip naar IL. Zo te lezen heb je weer een leuke ervaring achter de rug met het interview en daarna nog die fantastische waarneming. Ik ben nu ook druk doende al mijn foto's te bekijken en bewerken en dat zijn er heel wat. Binnenkort op mijn blog te lezen en te zien.
  Groeten,
  Roos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Roos, ik ben heel benieuwd met wat voor moois je bent thuisgekomen. Ik wacht op je volgende blog. Willy

   Verwijderen